Modellen

De moderne Italiaanse Arclinea design keukens bij Labor Coking zijn samengesteld uit een aantal karakteristieke en tijdloze modellen. Deze uitvoeringen tonen naast de functionele verschillen ook de varianten aan design mogelijkheden.

Hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken.

convivium-eiland-arclinea-keuken-laborcoking

Convivium

Prachtig zowel in eiland als in wand opstellingen. Convivium vormt samen met het model Gamma de twee greeploze Arclinea modellen. Het Convivium model kenmerkt zich doordat de greep verwerkt is in de bovenzijde van de deur met een strakke en moderne belijning als resultaat. In een eiland opstelling kan het houten tafelblad worden geïntegreerd in het eiland en is het geheel als woonkeuken te gebruiken. Het is mogelijk het tafelblad in hoogte te verstellen lees hier meer over bij apparatuur.

convivium-hoekopstelling-arclinea-keuken-laborcoking

Italia

italia-brons-arclinea-keuken-laborcoking

Italia

Het meest gekozen model uit de Arclinea Collectie, ontworpen door Antonio Citterio in 1988. Voor iedereen die de kwaliteit van een professionele restaurant keuken thuis wil ervaren met authentiek en modern Italiaans design.

italia-marmerenblad-arclinea-keuken-laborcoking
italia-wandopstelling-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi

Het Artusi model staan bekent om de moderne technische greep en de mogelijke plaatsing van de meubelen op een RVS onderstel. Ontworpen door Antonio Citterio met bewuste focus op een professioneel, modern en stijlvol ontwerp. Het strakke Artusi model is flexibel in ontwerp en creëert een karakteristieke Italiaanse keuken omgeving.

artusi-eiland2-arclinea-keuken-laborcoking
artusi-kookplaat2-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi technische zone wand

artusi-wandopstelling2-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi kookeiland met bank en technische zone

Gamma

gamma-wandopstelling-arclinea-keuken-laborcoking

Gamma

Gamma voegt een modern keuken totaal concept toe aan de collectie. Gamma’s design beantwoord de huidige vraag naar een simpel flexibel up-to-date betaalbaar design. Er word hierbij niet ingeleverd op de voorwaarden die Arclinea aan haar ontwerpen stelt – kwaliteit, functionaliteit en de sociale functie. Het Gamma ontwerp biedt een ruime keuze aan materialen en talloze compositie mogelijkheden binnen ieder budget.

Lignum et Lapis

De meest recente toevoeging aan de Arclinea collectie. Een uniek Italiaans ontwerp met een schitterend hoogwaardig natuursteen werkblad geplaatst op twee zijwanden van het zelfde materiaal. Dit natuurlijke ontwerp resulteert in een prachtig industriële sculptuur in uw woning met de karakteristieke warmte van een klassieke Italiaanse design keuken mede dankzij het gebruik van houten panelen. Onlangs is hier een RVS variant aan toegevoegd.

lignumetlapis-eiland-arclinea-keuken-laborcoking

Spatia

Het open en zwevende design van het Spatia model voegt een ware leefkeuken toe aan de Arclinea Collectie. Het eenvoudige heldere Italiaanse design geeft iedere woning een ruimtelijke interieur ervaring die volledige op uw wensen is aan te passen.

spatia-eiland-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi Gourmet

artusi-gourmetwasumkap-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi Gourmet

De ware thuiskeuken voor chefs en ‘foodies’ ontstaan uit een samenwerking tussen Arclinea en Electrolux Grand Cuisine. Deze nog niet eerder vertoonde samenwerking brengt moderne professionele apparatuur naar de thuiskeuken. Het resultaat is een geweldige keuken met het klassieke Italiaanse Arclinea design uitgerust met de apparatuur die u verder alleen in een professionele keuken terug zal vinden.

Artusi en Lignum et Lapis Outdoor

Een functionele buitenkeuken gebaseerd op het originele Artusi ontwerp van Antonio Citterio uit 1999. Al vijftien jaar is dit klassieke Italiaanse ontwerp binnen de Arclinea collectie de perfecte combinatie van design, ergonomie en functie. Net als alle Arclinea keuken modellen is ook de Artusi Outdoor een ware leef-/woonkeuken.

artusi-outdoor-arclinea-keuken-laborcoking
lignumlapis-outdoor-arclinea-keuken-laborcoking

Lignum en Lapis outdoor

lignumlapis-outdoor2-arclinea-keuken-laborcoking

Lignum en Lapis outdoor

Gamma Badkamer

Een selectie van de Arclinea Gamma collectie is toepasbaar als badkamer meubel. De stijlvolle minimalistische vormgeving en waterbestendige materialen van de kasten maken Gamma bijzonder geschikt voor een vochtige omgeving.

gamma-badkamer-hoogglans-arclinea-keuken-laborcoking