Materialen

Arclinea onderscheidt zich door materialen toe te passen waarbij duurzaamheid zowel in de techniek als in de Italiaanse vormgeving het verschil maakt.

Hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken.

De onmiskenbare icoon voor Arclinea is de geïntegreerd Italia greep, en bij Labor Coking het meest toegepast. Daarnaast zijn er de klassieke grepen zoals de opbouw Artusi, Greca en geïntegreerde Convivium.

Hoogglans

Hoogglans

Deze afwerking heeft drie varianten: massief acrylaat door en door gekleurd, gelakt Polyurethaan loodvrij en gemiddeld zeven lagen op MDF en MDF bekleed met acrylaat laminaat. De acrylaat varianten hebben een geselecteerd kleurpallet, de gelakte versie is beschikbaar in vele kleuren.

Roestvast staal

convivium-roestvrijstaal3-arclinea-keuken-laborcoking

Roestvast staal

Deze uitvoering van heeft een professionele uitstraling daarnaast neemt het RVS materiaal de kleur en sfeer van de omgeving over.

* kwaliteit staal AISI 304 horizontaal geborsteld met Polyurethaan schuim interieur.

Mat

spatia-hpllaminaat2-arclinea-keuken-laborcoking

Mat

De keuken kan uitgevoerd met een matte finish in zeven lagen Polyurethaan lak, HPL of Armour laminaat. Deze laatste varianten zijn gecombineerd met een ABS randafwerking.

Hout

Arclinea heeft een rijke schakering aan soorten houtfineer welke met transparante lak op waterbasis worden afgewerkt.

artusi-hout-comp-deur-arclinea-keuken-laborcoking

Werkbladen

Alle werkbladen hebben hun eigen karakteristieken ten aanzien van het gebruik. Naast de vormgeving hebben de functionaliteit en duurzaamheid een duidelijke prioriteit. RVS en Marmer zijn typische Arclinea materialen voor de werkbladen. Composiet heeft in vele gevallen de voorkeur als gevolg de gebruiksvriendelijkheid.

marmer4-werkblad-arclinea-keuken-laborcoking