eilandafzuigkap-convivium2-arclinea-keuken-laborcoking

Apparatuur

Arclinea bij Labor Coking onderscheidt zich door unieke keukenapparatuur te produceren welke volledig geïntegreerd kunnen worden in uw keukenontwerp.

Daarnaast kan Labor Coking apparatuur leveren van o.a. Miele, Wolf Subzero, Quooker, Foster, Smeg en Atag

Hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken.

Afzuigkappen en lichtlijsten

Arclinea heeft een aantal iconische wasemkappen ontworpen die elk keukenontwerp een eigen identiteit geven. De Artusi en Convivium wasemkappen versterken de professionele uitstraling van de keuken. Het enorme vermogen van deze kappen is onderscheidend. De geïntegreerde wasemkap in de aluminium wandregaal of de RVS vrij hangende dubbele regaal maken van uw werkomgeving een puur functionele technische zone. Hieraan kunnen keukenaccessoires, LED en UV verlichting worden toegevoegd. Er zijn ook afzonderlijke lichtlijsten met geïntegreerde functierails beschikbaar.

convivium-glass-arclinea-keuken-laborcoking
afzuigkap-orio-rvs-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi wand met Artusi afzuigkap

artusiwand-afzuigkap-arclinea-keuken-laborcoking

Artusi wand met Orio afzuigkap

Kookplaat

Arclinea heeft de klassieke vijfpits 120 cm brede en 70 cm diepe kookplaat van Foster geïntegreerd in het Arclinea design. Er wordt ook een 90 cm vierpits Foster kookplaat toegepast.

geintegreerd-kooplaat-foster-arclinea-keuken-laborcoking

Geïntegreerde Foster kookplaat

geintegreerd-verlaagd-kooplaat-foster-arclinea-keuken-laborcoking

Geïntegreerde verlaagde Foster kookplaat

Wijnkoelkasten

wijnkoelkast-wand-arclinea-keuken-laborcoking

Wijnkoelkasten

De robuuste Arclinea design wijnkoelkasten geven uw keuken een unieke luxe uitstraling. De schaal van deze design elementen benadrukken de ‘professionele ambities’ van de Arclinea keukens.

Beweegbare tafelbladen

Er zijn twee beweegbare tafelsystemen mogelijk bij Arclinea. Bij de Convivium keuken kan het tafelblad elektronisch van zit hoogte veranderd worden naar werkblad hoogte. Daarnaast bestaat er voor specifieke hoge werkbladen ook een elektronisch uitschuifbaar tafelblad.

convivium-tafelblad-uitschuifbaar-arclinea-keuken-laborcoking3